lørdag den 14. januar 2012

Vintermad

I dag er min kreative side brugt på kogekunsten. Jeg har fået nogle skanke og syntes de skulle bruges til andet end gule ærter og brunkål. Jeg begyndte allerede i eftermiddags, de skulle nemlig have 3 timer i ovnen. Melanie kom på besøg i eftermiddags, som timerne gik, og der spredte sig en fantastisk duft af kød og rodfrugter, blev hun mere og mere overbevist om at hun var nødt til at blive og spise med. Resultatet blev fantastisk, kan klart anbefales.

Brun skanken i en gryde i 1/2 time, lav en marinade af 2 spsk. sennep, 2 spsk honning og 4 tsk. olie, smør skanken med dette og læg den i en bradepande ( staniol over) el. stegeso, skær rodfrugter i stykker og læg dem ved, hæld vand ved så det dækker bunden. Steg ca 3 timer v. 165 gr. Lav en god sovs af væsken og server kartofler til
VELBEKOMME

Ingen kommentarer:

Send en kommentar